Dupont-Laroche is een klein maar vinnig bedrijf, wij werken met z’n tweeën. Dit geeft ons de flexibiliteit en personal touch waar we zo van houden. We werken graag nauw samen met onze klanten, we bieden veel ruimte voor overleg en zijn oprecht betrokken bij uw project.

 

Muriel Dupont en Wendy Laroche studeerden in 1992 af aan het toenmalige Henri Van de Velde instituut, nu onderdeel van de faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen.

 

In 1993 werd Dupont-Laroche opgericht. Al meer dan twintig jaar ontwikkelen wij producten voor de meest uiteenlopende bedrijven. We hebben klanten voor wie we elk jaar een nieuwe collectie ontwerpen maar we doen ook eenmalige projecten. De opdrachten zijn zeer divers wat leidt tot een inspirerende kruisbestuiving.

 

Soft goods, textiel en lederwaren

Ons hart ligt bij textiel en lederwaren. Daarom blijven we ons vervolmaken in naaitechnieken, patroontekenen, lederverwerking en schoenmakerij. We hebben dan ook veel ervaring in de ontwikkeling van soft goods met een duidelijke link naar textiel en lederwaren: kleding, beddengoed, modeaccessoires, (hand)tassen, schoenen, tapijten, interieurdecoratie.

 

Zowel kleuren als materialen hebben een grote emotionele waarde. Textielgerelateerde producten zijn ook zeer trendgevoelig en de esthetiek is heel belangrijk. We volgen de trends op de voet en we bezoeken regelmatig (mode)beurzen. En na meer dan twintig jaar hebben we een waardevolle materiaalkennis opgebouwd.